00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Загальні

man14 вересня 2021 о 16-00  відбулося щорічне традиційне свято юнацької науки столиці — Велика настановча сесія-2021 Київської Малої Академії Наук (КМАН), яка цьогоріч пройшла просто неба — у парку імені Тараса Шевченка. Професорсько-викладацький склад  та студенти факультету інформатики  багато років співпрацюють з Київської МАН і у відділення "Комп'ютерних наук" готують майбутніх академіків до розробки та втілення власних наукових розробок, проектів та правильному написанню науково-дослідних робіт. Результатом цієї роботи є те, що  вихованці МАНу близько 97% успішно вступають на навчання до ЗВО за державним замовленням, а близько 20 юних науковців здобувають перемоги на престижних міжнародних конкурсах щорічно. Відділення "Комп'ютерних наук" КМАН в цьому році представляв декан факультету інформатики, кандидат педагогічних наук, доцент Єфименко Василь Володимирович, який взяв участь в медіамарафоні з трансляцією прямого ефіру на каналі Київської МАН та окреслив перспективні напрямки та цікаві проєкти, які можуть реалізувати юні науковці під час зустрічей з представниками факультету інформатики НПУ імені М.П. Драгоманова протягом навчального року. Чекаємо слухачів Київської Малої Академії Наук в наших аудиторіях і сподіваємось, що найближчим часом вони стануть Нашими студентами.

   Вітаємо вас у складі студентів факультету інформатики.

   21 вересня 2020 року відбудуться організаційні зустрічі з адміністрацією та викладачами факультету в аудиторії 340 центрального корпусу НПУ імені М.П.Драгоманова(вул. Пирогова, 9, 3 поверх центральними сходами).

   На зустріч потрібно принести: фото 3х4 (2 штуки), ксерокопії: паспорт (в разі паперового варіанту – всі заповнені сторінки), довідка про реєстрацію місця проживання особи (видається разом з паспортом), картка фізичної особи – платника податків (ідентифікаційний номер).

 

Графік проведення зустрічей:

DSC 0963

   16 січня 2018 року на факультеті інформатики  в ауд.340 відбулася урочиста церемонія вручення дипломів випускникам-магістрам. З’явилася нова генерація дипломованих фахівців, які будуть працювати на благо нашої держави. З вітальним словом до випускників та гостей свята звернувся декан факультету, доктор фізико-математичних наук, заслужений працівник освіти України, професор Кудін Анатолій Петрович. Теплі настанови магістрам та побажання успіхів в подальшій професійній самореалізації пролунали від завідувача кафедри комп’ютерної інженерії та освітніх вимірювань  доктора фізико-математичних наук, професора Малежика Михайла Павловича та заступників декана факультету інформатики Кухар Людмили Олександрівни та Єфименка Василя Володимировича.

   Бажаємо випускникам-2018 реалізації задумів, миру та злагоди, кохання, успіхів на професійній ниві. З честю несімо звання магістра факультету інформатики!

З повагою деканат факультету інформатики.

IMG 20180928 13052611928 вересня 2018 року була організована екскурсія за маршрутом: Київ - с.Тарандинці- Мгарський монастир - Березова Рудка. Делегація факультету інформатики на чолі з деканом факультету Франчуком Василем Михайловичем, завідувачем кафедри теоретичних основ інформатики академіком НАПН України Жалдаком Мирославом Івановичем та групи студентів і викладачів факультету побували в с. Тарандинці Полтавської області, де вчився відомий поет і журналіст  Симоненко Василь Андрійович. Під час візиту було уклаладено угоду про співпрацю з навчальним закладом. Екскурсанти мали можливість ознайомитися з музеєм Симоненка В.А. в селі Біївці Лубенського району Полтавської області, побували у Спасо-Преображенському Мгарському монастирі та ознайомилися з життям нащадків гетьмана Скоропадського - Закревськи ми, їх родовим помістям, Відвідали історико-краєзнавчий музей в с. Березова Рудка. Під час цієї чарівної подорожі студенти і викладачі почули багато корисного і цікавого з життя видатних людей, зокрема Василя Симоненка та Тараса Шевченка. Сподіваємось, що такі заходи тільки будуть підсилювати всеобізнаність майбутніх фахівців нашого факультету.

40597843 1950592601650171 6518265509140496384 n3 вересня заступник декана факультету інформатики  з наукової роботи та міжнародних відносин Струтинська Оксана Віталіївна та заступник декана по роботі зі студентами Єфименко Василь Володимирович відвідали опорний заклад – Шкарівська загальноосвітня школа І-ІІІ ст. Білоцерківського району і взяли участь у ранковій зустрічі «Перший дзвінок – 2018». Цей заклад є одним з лідерів серед опорних шкіл області, має сучасну матеріально-технічну базу, необхідну для використання інноваційних технологій навчання, і є справжнім освітнім центром громади. Делегація представників факультету продемонструвала наукові дослідження та напрацювання, які впроваджуються в навчальному процесі на факультеті, та запроваджуються у відділенні Комп'ютерних наук Київської обласної Малої академії наук учнівської молоді. Сподіваємось,що такі зустрічі будуть сприяти посиленню наукового потенціалу молодого покоління, яке незабаром буде студентами нашого факультету. На заході були почесні гості Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр освіти України Лілія Гриневич.

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід