00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

Шановні абітурієнти та гості нашого сайту! Ви маєте можливість оглянути навчальні аудиторії нашого факультету. Запрошуємо навчатись на факультеті інформатики! Аудиторії:  340   339   1.51   1.51a   1.14   227   228   229

Telegram канал, оперативні новини з сайту факультету (БОТ) <<<Subscribe>>>.           Telegram канал, важливі оголошення студентам від деканату ФІ <<<Subscride>>>

   

0000   На факультеті відбулась неординарна подія, присвячена 185-річчю НПУ імені М.П.Драгоманова, – провідна у світі ІТ-компанія EPAM Ukraine підписала з факультетом угоду про співпрацю.

   Компанія EPAM Ukraine належить до четвірки світових лідерів з розробки програмного забезпечення, вона налічує більше 30 000 працівників, має свої відділення у 25 країн світу.

   На підписання прибули поважні гості – керівник офісів EPAM у Києві та Вінниці Степан Мітіш та його заступник з освітніх програм Максим Почебут. Їх зустріли проректор з навчально-методичної роботи Роман Вернидуб, декан факультету інформатики Анатолій Кудін, декан факультету фізичного виховання та спорту Олексій Тимошенко, голова профспілкової організації студентів Станіслав Цибін, заступник завідувача кафедри футболу Руслан Мішаровський, завідувач кафедри програмної інженерії Михайло Мучник, викладачі та студенти університету.

 

0001

   У межах угоди EPAM Ukraine подарував факультету сучасну комп’ютерну техніку: 40 моніторів Lenovo та 20 потужних комп’ютерних станцій. Усі технічні роботи з уведення в експлуатацію техніки були виконані спеціалістами кафедри програмної інженерії факультету інформатики. Лабораторія EPAM Ukraine була встановлена в аудиторії 1-51а центрального корпусу університету. Тепер студенти комп’ютерних спеціальностей нашого факультету можуть себе відчути, як на сучасному виробництві: писати код програми на одному з моніторів і бачити одразу, як вона працює, на другому моніторі. Потужні процесори робочих станцій дозволяють використовувати усі існуючі на ринку сучасні програмні продукти. Щоб переконатись у нових можливостях техніки, була проведена комп’ютерна гра Counter Strike між студентами двох факультетів – факультету інформатики та факультету фізичного виховання, спорту і здоров’я. Головним у грі став не стільки результат, скільки те, що студенти переконались у великих можливостях нової техніки.

0002

0003

   Нові перспективи використання цієї лабораторії стали темою проведення в аудиторії 1-51а круглого столу «Відкриття нової магістерської програми підготовки тренерів з кіберспорту (eSport)» на факультеті фізичного виховання, спорту і здоров’я. На круглий стіл були запрошені професори двох дружніх факультетів.

   А закінчився захід врученням студентам двох факультетів солодких шоколадних кубків від спонсора заходу «Львівської шоколадної фабрики» та тістечок з логотипами НПУ імені М.П.Драгоманова від фірми EPAM Ukraine.

0004

0005

0006

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід