00G62TCCAC                        

phone number

У зв’язку зі змінами в організаційній структурі університету та
відповідно до рішення Вченої ради університету від 03 вересня 2021 року
(протокол №1) оновлення відомостей на сайті не здійснюється!
Переглянути відомості про оновлені структурні підрозділи можна за посиланням:

fmif.npu.edu.ua

   

img 20121012_175230  12-13 жовтня у рамках святкування 20-річчя ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" відбувся Всеукраїнський турнір з футзалу серед команд професорсько-викладацького складу ВНЗ на призи арбітра FIFA Мирослава Ступара.

  До участі у цьому заході було запрошено й делегацію Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова, футбольну команду у складі проректора з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання Анатолія Петровича Кудіна (капітан команди), директора Інституту фізичного виховання та спорту Олексія Валерійовича Тимошенка, голови студентського профкому Станіслава Григоровича Цибіна, голови спортивного клубу Олімп Олександра Петровича Питомця, доцента кафедри футболу Руслана Миколайовича Мішароського, доцента кафедри інформаційно-комунікаційних технологій Георгія Володимировича Жабеєва, викладача кафедри футболу, тренера жіночої футзальної команди "Біличанка-НПУ" Володимира Васильовича Колка, викладачів Інституту фізичного виховання та спорту Ю. Смертельного, В. Директоренка і В. Листопада.

  У програмі заходу було проведено Всеукраїнський науково-практичний семінар, у якому з доповіддю "Віртуальний інститут - нові можливості для навчання" виступив проректор з дистанційної освіти та інноваційних технологій навчання професор Кудін А.П.   Від імені ректорату Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова Анатолій Петрович Кудін вручив Мирославу Івановичу Ступару золоту відзнаку Михайла Драгоманова та футбольний м’яч з підписами футболістів команди «Динамо-Київ».

  У футзальному турнірі на призи арбітра FIFA Мирослава Івановича Ступара взяло участь 6 команд ВНЗ України: ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника, ДВНЗ "Івано-Франківський коледж фізичного виховання, Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, Івано-Франківський національний медичний університет, Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка та Національний педагогічний університет імені Михайла Драгоманова. Упродовж змагань незмінним лідером була команда нашого університету, в результаті чого драгоманівці посіли І місце та стали чемпіонами турніру!!! Дружній матч подарував господарям та гостям турніру незабутні враження і завершився урочистим врученням Кубку та призів від Мирослава Ступара. До речі, звання кращого гравця змагань отримав Руслан Мішаровський, а кращим плей-мейкером турніра названо В'ячеслава Листопада.  

  І гра  Івано-Франківський НТУ нафти і газу - НПУ імені Михайла Драгоманова 0:2

  ІІ гра ДВНЗ "Івано-Франківський коледж фізичного виховання" - НПУ імені Михайла Драгоманова 0:6

  Фінал: гра за І місце НПУ імені Михайла Драгоманова - ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника 6:1

Фотогалерея

   

WEB-сервіси

gmail mobile 07 535x535 27215629  YouTube logo 2015.svg 57ebbd433df78c690fc6ffa0 unnamed homeHeaderLogoImage uk UA edocs fi Outlook.com Blog Asset 232x232 gHkOrVkf
   

Наші партнери

sEZWS0m0PlM sEZWS0m0PlM unnamed

   
© ALLROUNDER

Вхід